Årsmøde 2019

Vil du være med til at udvikle idrætten i Storstrømmen

Program for aftenen:
18.00 Kort velkomst ved Henrik Holmer og Aftensmad
18.30 Tale v. Martin Lohse Formand for kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune
18.50 Indflyvning og praktisk info om strategisk handleplan og workshops (Merete)
19.00-20.00 Workshops
20.00-21.30 Årsmøde

>> Tilmeld dig årsmødet <<

Vil du gerne hjælpe os til at hjælpe din forening og udvikle idrætten i vores landsdel? Så skal du dukke op til DGI Storstrømmens årsmøde onsdag d. 3. april. Vi begynder klokken 18.00 med spisning, og vi slutter klokken 21.30.

I løbet af aftenen vil vi meget gerne blive klogere på, hvad din forening har brug for fra DGI Storstrømmen, og hvordan vi kan hjælpe hinanden. Derfor afholder vi fem workshops, hvor du kan byde ind med dine idéer til, hvordan vi kan bidrage til at udvikle idrætten og foreningslivet i vores landsdel.

Foreningernes behov:
”Hvad kan vi egentlig bruge DGI Storstrømmen til? Hvordan kan de overhovedet hjælpe os?” Tænker I sådan I jeres forening, så er det her, vi sammen skaber idéer til, hvordan vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden i hverdagen.

Flere aktive:
”Jo flere, jo bedre” – det kunne være mottoet i DGI Storstrømmen, for selv om vi allerede er mange, så vil vi gerne invitere endnu flere ind i de fællesskaber, som idræt og din forening er garant for. Sammen skaber vi idéer til, hvordan vi kan få flere medlemmer i foreningerne.

Unge, 13-25 år:
Skole, fritidsarbejde, venner, fester og andre daglige gøremål – der er masser at konkurrere med, når det handler om at få de unge til at dyrke idræt. Sammen finder vi på tiltag og tilbud, der passer til unges behov.

Senior, 60+:
Hver femte indbygger i vores landsdel er over 60 år gammel. Vi har allerede masser af tilbud til seniorer, men der vil komme flere i fremtiden, så vi drøfter, hvordan vi bedst muligt motiverer endnu flere seniorer til at være aktive i foreningerne.

Outdoor kyst:
I vores landsdel er vi velsignet med mere end 1000 kilometer kystlinje. Det giver unikke muligheder for idræt og aktiviteter i naturen. Vi finder på, hvordan vi i endnu højere grad kan gøre brug af vores unikke kyststrækning.

Se hele beskrivelsen af de fem workshops

Vi ser frem til en spændende og inspirerende aften sammen med dig, hvor vi forhåbentlig kan få en masse idéer på bordet.