Årsmøde 2024

DGI Storstrømmen afholder Årsmøde 2024 den 25. april kl. 17.30-21.00

Kom med til årsmøde i DGI Storstrømmen og få en spændende aften med interessante oplæg med vigtig viden for din forening:

  • Først oplæg ved professor Bjarke Oxlund om sund aldring.
  • På selve generalforsamlingen kommer der forslag til kontingentstruktur for medlemsforeninger i DGI Storstrømmen.

Vi bliver ældre og ældre, og derfor kommer der også flere seniorer, der har brug for at være en del af aktive fællesskaber. Vi har derfor inviteret Bjarke Oxlund, der er dekan ved Institut for Mennesker og Teknologi, og i mange år har forsket i sund aldring. Bjarke vil fortælle om hans forskning og give inspiration til, hvordan man som forening bedst inkluderer de nye potentielle medlemmer og frivillige i fællesskabet og det almene foreningsliv. Bjarke er opvokset i Præstø og bor i dag i Vordingborg, og kender derfor også vores landsdel særdeles godt.

Derudover vil der også blive diskuteret og taget stilling til en ny kontingentstruktur, som bliver fremlagt af bestyrelsen. Så kom og vær med til at sætte din forenings præg på, hvordan kontingentet for medlemsforeninger i vores landsdel skal se ud i fremtiden.

Så du kan både blive klogere, og samtidig være med til at sætte retningen for DGI Storstrømmen, hvis du kommer til årsmøde torsdag den 25. april klokken 17:30 til 21:00 på Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø.

Praktiske oplysninger

Indkaldelse til årsmøde

Dagsorden og bilag offentliggøres på DGI Storstrømmens hjemmesiden fra d. 17. april 2024

Indkomne forslag til årsmødet skal sendes senest torsdag d. 11. april 2024 på mail til: storstroemmen@dgi.dk

Det er gratis at deltage. Vi byder på spisning, kaffe og kage.

>> Tilmeld dig her <<

De bedste hilsener

Bestyrelsen
DGI StorstrømmenDen nyvalgte bestyrelse april 2023

Bestyrelsen 2023.jpg