Årsmøde 2018

DGI Storstrømmen holder årsmøde tirsdag 24. april 2018 i administrationslokalerne på Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø. Her kan du læse ALT om arrangementet.

Årsmødet i DGI Storstrømmen er medlemsforeningernes mulighed for at påvirke retningen i landsdelsforeningen. Derfor håber vi, at alle vores medlemsforeninger har lyst til at benytte sig af muligheden for at blive hørt. Vi vil i hvert fald rigtig gerne i dialog med jer og høre jeres idéer og visioner for fremtiden.

Vi har gjort en stor indsats for at sammensætte et spændende program, som forhåbentlig vil give DIG lyst til at kigge forbi Præstø og dyrke netværket i DGI Storstrømmen og påvirke vores fælles dagsorden i årene fremad.

Aftenens program

18.00             Spisning og mulighed for dialog og netværk

18.45             Workshops, du kan vælge mellem følgende:


1)
Vi sætter Danmark i bevægelse - for sjov, for hinanden og for livet

Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger skal vi have flere danskere til at bevæge sig - for jo flere vi er, jo sjovere bliver det. 'Bevæg dig for livet' er en invitation til fællesskab, motivation og nye idéer til at dyrke idræt og motion.  

  • Det starter med dig og din forening – og involverer hele Danmark!
  • Hvordan hjælper DGI Storstrømmen vores medlemsforeninger med at aktivere flere danskere?

PER FROST HENRIKSEN, DGI HOVEDBESTYRELSEN

2) Hvor er idrætten og foreningslivet på vej hen i fremtidens Danmark?

Den danske idrætsmodel med forankring i foreningsidrætten er i international sammenhæng noget helt særligt. Der er mange forskelligrettede interesser i idrætten i disse år.

Vil DGI og DIF i én retning, og foreningerne i en helt anden?

Fokus ligger ofte på forskellige emner, så hvordan kommer vi egentlig på forkant med udviklingen – hvis ikke vi skal begrave foreningslivet, som vi kender det i dag?

Hvordan forbereder jeres forening sig på fremtiden?

HENRIK BRANDT, IDRÆTTENS ANALYSEINSTITUT

3)   eSport – et nyt univers, som enhver forening kan dyrke 

Computerspil er blevet en global konkurrence- og tilskuersport. Fænomenet hedder eSport, og det er vokset voldsomt i popularitet siden årtusindskiftet. De største eSport-konkurrencer afholdes i fodboldstadioner på størrelse med Parken i København, hvor op mod 50.000 tilskuere dukker op for at kigge på spillere, der konkurrerer med mus og tastatur, mens millioner af mennesker følger med i konkurrencerne via internet og tv. 

Prøv, mærk og hør hvad eSport kan gøre for dig og din forening.

ELEVER OG LÆRER FRA IDRÆTSHØJSKOLEN BOSEI

4)   DGI Huset, Vordingborg

DGI Huset Vordingborg er et center for idræt, kultur, uddannelse og erhverv. Faciliteterne er etableret med udgangspunkt i faciliteterne i en nedlagt industriejendom i Vordingborg. Faciliteterne er under renovering og ombygning, og vil i de kommende år gennemgå yderligere forbedringer og tilpasninger, så rammerne lever op til de behov, moderne fritidsaktiviteter kræver.

Hvem kan bruge det, og hvordan skaber vi et omdrejningspunkt for alle typer af foreninger?

REPRÆSENTANT FRA BESTYRELSEN I DGI HUSET VORDINGBORG

19.45             Kaffepause

20.00             Årsmøde i DGI Storstrømmen. Dagsorden i henhold til vedtægterne

21.30             Tak for i aften

Følg med på denne side, som vi løbende vil opdatere med information og materiale vedr. årsmødet.