GO! - Motiverende børnetræning

- Få alle børn med

Forestil dig, at alle spillerne på U11-håndboldholdet vender tilbage år efter år.

Forestil dig en træner, som ved præcis, hvorfor juniorbadmintonspillerne finder ketsjeren og skoene frem hver uge - og planlægger træningen ud fra det.

Forestil dig en forening, hvor bestyrelse, trænere og medlemmer alle tager udgangspunkt i deres motivation for idræt.

Det kan blive din forening - og det er lettere end man skulle tro!

Få GO! ud i din forening

Sammen med DGI Vestjylland kan din forening udforske de fire motivationsformer og hvordan de kan udvikle jer. De danner udgangspunktet for et forløb, som strækker sig over cirka tre måneder.

Forløbet er målrettet hold med børn i alderen 7-12 år - men hele foreningen kan få gavn af at arbejde med motivation hos medlemmerne!

GO.png

De fire motivationsformer. Læs mere om GO!

I forløbet får foreningen først besøg af to DGI-konsulenter, som gennemfører en træning, der viser GO! frem i praksis. I forlængelse af træningen afholdes en workshop for ledere og trænere, hvor de lærer at bruge GO! i dagligdagen.

En måned efter workshoppen besøger DGI-konsulenterne jer for at hjælpe og vejlede i brugen. Tre måneder efter workshoppen følger vi op og hjælper til hvordan GO! udbredes til hele foreningen, så alle børn mærker en øget motivation for idræt.

Læs om hver del i forløbet nederst på siden.

3.600 børn, 360 trænere og 36 foreninger

Projektet GO! - Motiverende børnetræning er et projekt som foregår hos DGI Østjylland, DGI Midtjylland og DGI Vestjylland. Projektet er støttet af TrygFonden og slutter i september 2024.

Målet for projektet er at uddanne 360 trænere i GO! gennem workshops hos 36 foreninger på tværs af de tre DGI-landsdele, som dækker det meste af Region Midtjylland. 3.600 børn skal kende til og bruge GO! i deres træning, og det opnår de gennem de 360 uddannede trænere.

Skal din forening være en af de 36 foreninger som sætter fokus på motivation hos medlemmer, trænere og bestyrelse, så tak kontakt til Tina Skannerup på 30 59 11 54 eller tina.skannerup@dgi.dk