Jump4fun i Vestjylland

Med støtte fra TrygFonden kan DGI Vestjylland sammen med DGI Midtjylland nu tilbyde Jump4fun hold i de lokale foreninger.

Jump4fun er et foreningshold for børn mellem 6 og 13 år med fokus på bevægelse, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse. Holdet er for alle de børn, der ikke har fundet plads i det traditionelle foreningsliv, og som har brug for et hold uden fokus på præstationer og konkurrence – og hvor alle kan være med uanset niveau. Sammen med kommunerne har DGI et særligt fokus på at børn med overvægtsproblematikker eller andre sårbarheder inde på livet til Jump4fun.

Vi har allerede hold i Struer Gymnastikforening, Thyholm Gymnastikforening og Tarm Fritidscenter/TFGF - skal din forening være den næste?

Jump4fun er et landsdækkende samarbejde mellem DGI, Julemærkefonden, kommuner og idrætsforeninger. Sammen har parterne skabt attraktive foreningstilbud til målgruppen siden 2013 og fortsætter med at brede holdene ud til endnu flere kommuner.

Evalueringen fra holdene rundt omkring i landet viser, at 92 procent af deltagerne oplever en øget bevægelsesglæde ved at gå til Jump4fun, og 82 % at de har fået nye venner. De positive gevinster oplever mange forældre på nært hold. For mange forældre er det tydeligt, at deres børn ændrer sig markant i den positive retning, når de får øjnene op for Jump4fun.

Derfor glæder vi os over, at vi er i gang med Jump4fun i DGI Vestjylland, og håber at endnu flere kommuner og foreninger vil være med.