Få sparring, råd eller bistand til din forening

Gør som mange andre idrætsforeninger i øjeblikket og book et møde med os. Hvis du har brug for sparring, rådgivning eller bistand så kan vi hjælpe dig og din forening!

DGI er den førende kompetence inden for leder- og foreningsudvikling i Danmark. Det betyder, at du som foreningsleder kan få hjælp af vores konsulenter til alle de udfordringer, du møder i dit arbejde i foreningen.

Vi har mange gennemprøvede og succesrige kurser og koncepter på hylden, som er udviklet med baggrund i erfaringer fra foreninger i hele landet, men vi kan også skræddersy et forløb til de unikke udfordringer i netop din forening.

Hos DGI Sydøstjylland har vi i mange år skabt, udviklet og drevet forskellige former for foreningsudvikling.

Vores fokus er at videreudvikle og løfte jeres forening og vi tilpasser individuelle forløb så de passer til jer. Vi understøtter også gerne jeres forenings samarbejde med lokalsamfund, kommuner, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Som følge af Corona-krisen oplever vi, at mange foreninger har behov for rådgivning omkring events, økonomi, juridiske spørgsmål og kommunikation. Derfor er vi naturligvis også klar til at hjælpe og rådgive din forening.

Udfyld kontaktformularen nedenfor og fortæl os kort hvad jeres udfordring er. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt og arrangere et foreningsbesøg hos jer. 

Vi glæder os til at høre fra jer.