Når du er frivillig i DGI Østjylland

Vi siger det måske for lidt, men i virkeligheden kan det ikke siges nok; det er fedt, at du er frivillig! Men som frivillig i DGI Østjylland er der også en række ting, du skal vide.

DGI Østjylland vil give dig et stort skulderklap som tak for din frivillige indsats i organisationen. Den er til stor glæde og gavn for både små og store idrætsudøvere - både lokalt og nationalt - og det sætter vi virkelig stor pris på.

For at ruste dig bedst muligt til dit frivillige arbejde hos os, har vi udarbejdet en håndbog, som kort beskriver alle de ting, du skal vide som frivillig i DGI Østjylland.

Håndbogen er et opslagsværk for både nye og erfarne frivillige i DGI Østjylland. For at gøre den kort og overskuelig, er den opbygget med en kort introduktion til hvert emne suppleret med relevante henvisninger, hvor man kan læse mere om emnet, hvis man har behov herfor. På den måde håber vi, at du let kan få et overblik og finde de informationer, du søger. 

Vi ønsker dig go’ læsning.

Download 'Håndbog for frivillige 2017' ved at klikke her

Om håndbogen

Håndbogen er udarbejdet af DGI Østjyllands HR-udvalg. Har du spørgsmål til håndbogen eller spørgsmål i forhold til det frivillige arbejde i DGI Østjylland, er du velkommen til at kontakte din kontaktperson inden for din idræt eller HR-udvalget.

Håndbogen er senest opdateret i januar 2017.