Få flere frivillige i din østjyske forening

Kun 6% af de østjyske idrætsforeninger har en strategi for frivillige. Har I en strategi? Ellers hjælper vi jer gerne med at få udarbejdet den.

”Hvordan får vi flere medlemmer til at være frivillige i vores forening?”

Vi hører spørgsmålet tit. Til møder, på mailen, i telefonen, overalt. Der findes ikke et quick-fix, men heldigvis findes der en måde, og vi vil gerne hjælpe jer. Lige nu.

Vi har udpeget otte indsatsområder, som er vigtige at optimere, hvis det skal være let at motivere medlemmerne til at blive frivillige. I kan vælge at fokusere på et eller flere områder. Det finder vi ud af i fællesskab.

Forudsætningen for en velfungerende idrætsforening er, at alle medlemmerne skal vide og forstå, at de er medlem af en forening, og at bestyrelsen bedriver ledelse

Men inden I skænker kaffe op, og vi starter dialogen, så skal I som bestyrelse være indstillet på at investere den nødvendige tid. For gode forandringer kræver god tid. Vi taler af erfaring.

Hvis I er indstillet på det, så lad os mødes og starte med at lægge en plan for at skabe en mere attraktiv forening, hvor langt flere medlemmer tager del i foreningens drift og udvikling.

Har I interesse for at fortsætte samarbejdet med at gennemføre planen, så kan vi aftale forløb og pris på mødet.

Hvad gør du nu? 

1. Hør vores medarbejdere fortælle om de 8 indsatsområder i videopræsentationen herunder.
2. Klik på de forskellige ikoner under videoen, og læs mere om hver enkelt område.
3. Se mere om økonomien og de forskellige pakker. 
4. Udfyld formularen nederst på siden, så tager vi hurtigst muligt kontakt til jer for at aftale et mødetidspunkt.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger