Lær jeres børn og unge at kende – og sæt deres motivation i spil med GO!

Gratis undervisningsforløb i 50 idrætsforeninger på tværs af DGI Storstrømmen og DGI Midt- og Vestsjælland skal frem mod 2026 sætte fokus på børns og unges motivation. Målet er, at deres egen motivation bliver omdrejningspunktet for foreningernes idrætsmiljø og -tilbud, så flere trives i vores lokale idrætsfællesskaber.
Skal din forening være med?

Flere og flere børn og unge efterspørger idrætstilbud uden konkurrence og præstation. Og derfor er sjov og fællesskabende træning vigtig, hvis vi vil have dem til at blive. Foreningen skal være et frirum, hvor børn og unge kan bruge kroppen i sjove og motiverende aktiviteter sammen med deres venner. Har vi øje for det, kan vi sammen sikre, at de fortsætter i de gode idrætsfællesskaber.

Med støtte fra Trygfonden søsætter vi lige nu gratis undervisningsforløb i 50 idrætsforeninger, hvor vi bruger GO! som redskab og klæder foreningsledere og instruktører på til at udvikle på eksisterende eller etablere nye breddeidrætstilbud, der bedre matcher det, børnene og de unge motiveres af.

GO! – Hvad er det?

GO! er et dialog- og øvelsesværktøj, der giver et fælles sprog for motivation for at være aktiv. Det består af fire motiver; GO Fit, GO Pro, GO Together og GO Fun:

Microsoftteams Image

Med GO! lærer foreningerne børnenes og de unges motivation at kende – også når deres lyst, muligheder eller behov forandrer sig. På den baggrund kan foreningen målrette træningen og idrætsmiljøerne efter deres behov, og kontinuerligt øge sandsynligheden for at de forbliver aktive i foreningerne.

Skal I være med?

Vi søger lige nu medlemsforeninger i DGI Storstrømmen, som har lyst til at skabe forandring med udgangspunkt i børnenes og de unges ønsker og behov – eller bremse eventuelt eksisterende frafald.

Forløbet er gratis og målrettet foreningsledere og instruktører på tværs af hold.

Lyder det som noget for jer, så kontakt konsulent Nina Foltved og hør mere: 79404868 / nina.foltved@dgi.dk

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger