Få AdministrationsHjælp hos DGI Vestjylland

AdministrationsHjælp kan være løsningen til at løfte nogle af de tunge, administrative opgaver væk fra foreningens kasserer og bestyrelse.

Der er mange administrative opgaver at varetage som forening. Derfor kan det være fornuftigt at købe professionel hjælp til nogle af opgaverne. AdministrationsHjælp er et tilbud til din forening, som letter det administrative arbejde for jer og giver mere tid og overskud til foreningslivets andre opgaver.

Få den hjælp, der letter jeres hverdag

Det er foreningen selv, der bestemmer, hvilke opgaver I ønsker hjælp til, og I betaler kun for det aktuelle timeforbrug. Før I beslutter jer, kommer vi gerne ud og hjælper jer med at finde ud af, hvad jeres behov er, og vi giver et overslag over timeforbruget.  

Databehandleraftale

Når I samarbejder med Køb Kontorhænder, så er det vigtigt, at I har en databehandleraftale med os. Her kan I hente en skabelon, som I skal udfylde.

HENT SKABELON

AdministrationsHjælp kan hjælpe med:

 • Bogføring
 • Løn herunder indberetning til Skat
 • Fakturering
 • Budgettering
 • Kommunale tilskudsansøgninger
 • Indberetning til CFR og kommune
 • Momsopgørelse/afregning
 • Udarbejdning af årsregnskab

Hvordan fungerer det? 

Foreningen og medarbejderen i DGI udarbejder en opgavefordeling i fællesskab. Foreningen har stadig det økonomiske ansvar, men det daglige arbejde ligger hos DGI. DGI har tegnet en ansvarsforsikring, som dækker et eventuelt tab, som foreningen måtte have lidt, forårsaget af DGI.

Pris 

Prisen er 600 kr. pr. time inkl. moms + et årligt adm. gebyr afhængig af printbehov.

Foreningen betaler kun for det aktuelle timeforbrug.

Ved alle kontraktindgåelse laver vi sammen med foreningen en individuel vurdering af timeforbruget og behov. Der er stor forskel på størrelsen af vores foreninger, samt behovet for hjælp i de forskellige foreninger.

Priseksempler:

 • Enstrenget forening m/ 200 medlemmer, hvor vi hjælper med bogføring og årsregnskab vil et anslået timeforbrug være omkring 15 timer pr. år
 • Flerstrenget forening m/ 500 medlemmer, hvor vi  hjælper med bogføring, årsregnskab, kommunale tilskudsansøgninger og  medlemsindberetning vil et anslået timebrug være omkring 25-30 timer pr. år
 • Flerstrenget forening m/ 1.300 medlemmer, hvor vi hjælper med bogføring, årsregnskab, kommunale tilskudsansøgninger vil et anslået timeforbrug være omkring 50 – 70  timer pr. år   

Personlig kontakt

DGI gør meget ud af den personlige kontakt og rådgivningen til foreningerne, der altid kan kontakte DGI, hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp. DGI's erfaring er, at alle foreninger uanset størrelse kan have glæde af tilbuddet.

3 gode grunde til at vælge AdministrationsHjælp

 1. I får en regnskabsuddannet foreningsekspert, som kan hjælpe jer med konkrete sager
 2. I gør bestyrelsen - og især kasserens - rolle nemmere
 3. I får mere tid til alt det sjove!