Årsmøde 2024 - foreningslivets stærke potentialer

17. april 2024 holder vi årsmøde i Jetsmark Idrætscenter, hvor vi sætter fokus foreningslivets stærke potentialer. Det handler om hvordan vi sammen sikrer en stærk udvikling, også i fremtiden.

Program for aftenen

17.00 Årsmødedel 1 - beretning

18.00 Aftensmad  

18.30 Oplæg og dialog

- Foreningsudvikling, kommuner og nemmere adgang til foreningslivet.

19.45 Kaffepause

20.00 Opsamling på oplæg og dialog

20.15 Årsmøde del 2

20.50 Årets Idrætsforening

21.15 Tak for i aften.

Der er mulighed for rundvisning i Jetsmark Idrætscenter fra klokken 16.00 ved tilmelding.  

Årsmødet 2024 bliver et spændende ét af slagsen. Der er valg til formandsposten, næstformandsposten og til fem af pladserne i bestyrelsen. Hvem skal være med til at sætte retningen for DGI Nordjylland de kommende år?

Vi har valgt et format på årsmødet, der er mere uformelt - og hvor der er masser af plads til dialog. Det betyder at vi skal kredse om tre forskellige emner, som vi véd bliver endnu vigtigere i fremtidens foreninger i Nordjylland.

Fokus på potentialet

Vi sætter fokus på potentialet i, at vi ikke længere taler om, at det er en god idé med samarbejde på tværs af kommune, forening, organisationer og civilsamfund. Vi taler i stedet om, hvordan vi kommer længst, ved at alle byder ind med ressourcer. Det er blevet en naturlighed, at foreningerne spiller en afgørende rolle.  

Vi tager udgangspunkt i tre områder, hvor dialogen på årsmødet er med til at synliggøre, hvordan vi bedst understøtter jer, og vi i fællesskab finder de gode løsninger. 

  • Flere udviklingsforløb i foreningerne – One size does NOT fit all. Mulighederne for din forening til at møde fremtiden i førertrøjen, og hvordan kan vi i tæt samarbejde med flere partnere støtte jer bedst muligt?
  • Kommunesamarbejdet – hvordan påvirker fælles konsulenter og strategiske kommune-samarbejder din hverdag i foreningen, og hvad kan de gøre for jer? Hvordan påvirker I jeres lokalpolitikere?
  • Nemmere adgang til foreningslivet - Der er plads til alle i foreningerne, men vejen ind kan være svær, hvis man ikke er foreningsvant, eller flytter til en ny by. Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at gøre adgangen til sunde fællesskaber nemmere - f.eks. gennem samarbejder mellem skole, forening, daginstitutioner og andre partnere, der arbejder med målgrupper?

Få en hyggelig aften med din forening

Årsmødet er en oplagt mulighed for at få en hyggelig og inspirerende aften i selskab med resten af din bestyrelse, trænere og ledere ude i foreningen. I år byder vi også på en lille bid mad, som I kan nyde sammen med resten af foreningen.

Det bedste af det hele: det er selvfølgelig helt GRATIS at deltage til årsmødet, og mødet er åbent for alle. Du skal dog være medlem af en forening under DGI Nordjylland for at have stemmeret på aftenen.