Hjælp, råd og vejledning

Vores konsulenter er dybt engagerede i lokalt foreningsliv og kan med deres brede forenings- og idrætsfaglige viden hjælpe med udvikling, rådgivning og sparring - eller når det bliver svært. Du kan kalde det et ekstra bestyrelsesmedlem, der er klar når behovet opstår - for vi mødes gerne på jeres banehalvdel og deltager i møde, agerer sparringspartner eller faciliterer en proces. Find den relevante konsulent her

Nedenstående emner er noget af det vi typisk arbejder med - og der er masser af inspiration at hente på www.dgi.dk og andre steder. Her er blot et par af dem vi mener er de mest relevante. 

Strategi for rekruttering og fastholdelse af frivillige

Foreningsudviklingsforløb

Står din forening i en situation, hvor der er behov for hjælp til at komme videre - eller gentænke måden at drive forening på? Vores konsulenter i de enkelte idrætter kender trends og tendenser inden for deres felt og er derfor glimrende sparringspartnere til stort og småt. Sammen skal vi have flest mulige danskere til at bevæge sig - og gerne i en forening. Vi kalder visionen "Bevæg dig for livet" og igangsætter jævnligt udviklingsforløb i lokale foreninger. Vi er klar - er I? 

Organisering - IT værktøjer

Som medlem af DGI har din forening adgang til Plandisc. Det er et online årshjul, hvor foreningens aktiviteter nemt synliggøres og I har styr på opgaverne. 

Visions- og strategiproces

Brug for hjælp til at tænke vision og strategi? Vi kører en proces sammen med jer!

Kurser og uddannelse af bestyrelsen og ledere.

Vi har i DGI en lang række kurser som er målrettet bestyrelsens funktioner. 

Find et kursus her