Det siger vores partnere

Fælles passion, tæt samarbejde og styrket brand er bare nogle af grundene til, at virksomheder har indgået en partnerskabs aftale med os.

Her finder du udsagn fra nogle af de virksomheder, som har indgået partnerskab med DGI.

Læs hvorfor bl.a. CRAFT, Vestas, PE-redskaber og Hummel er partnere i DGI. 

CRAFT

"CRAFT har gennem mange år sikret sig en god position i markedet både herhjemme og i udlandet. En af grundende skyldes den gode kvalitet som eliteidrætten har været flittige brugere af, men også et fokus på udvikling. Vi ønsker at udvide horisonten og hermed inddrage en større del af befolkningen. "Alle fortjener god kvalitet og et samarbejde mellem CRAFT og DGI sikrer, at breddeidrætten får den fokus den fortjener."

"CRAFT har vurderet, at DGI er en vigtig platform for breddeidrætten, både på baggrund af det eksisterende grundlag, men vi ser det også som en organisation under konstant udvikling med evnen til at tilpasse sig nye trends. Sammen kan CRAFT og DGI bidrage yderligere til breddeidrætten og det er et samarbejde vi glæder os til."

Vestas

”Vi ønsker at styrke det engagement der ligger i Verdensholdet. Energien, passionen og det brændende ønske om at blive bedre til det, man gør, er noget både DGI Verdensholdet og Vestas har til fælles. Derfor passer vi godt sammen.”

”Verdensholdet favner bredt – der er gymnaster fra hele landet på holdet, og drivkraften er engagement og passion. Det er to værdier, vi i Vestas betragter som afgørende for at få succes.”
 

PE-Redskaber

”PE-Redskaber oplever stor værdi af at være en del af DGI’s partnerprogram. Baggrunden for at vi har interesse i at have et tæt samarbejde med DGI er at vi oplever en række gensidige fordele ved samarbejdet.”

”Fordelene mærker vi ved, at både DGI og PE-Redskaber har god synergieffekt af vi er i stand til at løfte hinanden med viden og erfaringer.”
  

Hummel

”Samarbejdet med DGI's fodbold- og håndboldskoler sker i fuld harmoni med vores strategiske ønske om at forblive et 100- % autentisk sportsbrand med stærke relationer til foreningslivet. Hos Hummel vil vi sætte alt ind for et succesfuldt samarbejde med DGI og glæder os til dialogen med alle DGIs landsdelsforeninger."