Fitness i DGI

Individuel træning eller holdtræning? Uanset hvad du foretrækker, er der et hav af muligheder for at dyrke fitness over hele landet.

Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark) giver både dig, der gerne vil dyrke fitness og dig, der vil være instruktør masser af muligheder for at prøve masser af fede fitnesskoncepter.

Fitness er for dig, der gerne vil have en hverdag med sundhed og træning. Fordelen ved fitness er, at det kan dyrkes af alle – uanset køn, alder og niveau – og derfor kan du helt sikkert finde et tilbud, der passer dig hos en af de mere end 1.000 foreninger fordelt over hele Danmark, der tilbyder forskellige fitnessaktiviteter.

Find en forening i nærheden af dig og se, hvad de kan tilbyde dig af holdtræning og individuel træning.

Vil du være instruktør?

Bevæg dig for livet – Fitness (den fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark) har samlet de bedste fitnessuddannelser og -kurser til dig, der gerne vil undervise i fitness. Uanset om du er ny som instruktør eller har erfaring og gerne vil videreuddanne dig, giver samarbejdet mellem de to organisationer dig garanti for kvalitet og høj faglighed.

Inspiration og events

Der sker en masse inden for fitness! På vores events kan du få ny viden og inspiration til træningen og blive opdateret inden for de nyeste fitnesstrends.