Stor efterspørgsel på ny krolftur til Tyskland

I 2016 var mere end 90 krolfspillere på krolftur til Bad Hindelangen i Sydtyskland. Selvom der er længe til, gentages succesen igen i 2018. Halvdelen af pladserne er allerede væk.

Igen i 2018 inviterer DGI Krolf de danske krolfspillere på krolftur til store oplevelser i skønne omgivelser i Sydtyskland. Foto: DGI Krolf

Sidste sommer blev til fem pragtfulde dage for 90 danske krolfspillere i strålende sol på nogle fantastisk spændende og udfordrende krolfbaner på krolfanlægget i forbindelse med Hotel Prinz-Luitpold-Bad sydvest for München.

Læs også: Danske krolfspillere indtog Sydtyskland

Var du ikke en af de heldige spillere, der kom med dengang, har du nu chancen igen i 2018, hvor succesen gentages. Du skal dog nok skynde dig at tage beslutning.

"Det var en pragtfuld tur sidst, så derfor prøver vi igen i 2018. Her til sommer har vi lagt vores kræfter i at arrangere krolf til DGI's Landsstævne, og det håber vi også, bliver en succes, men næste år går den til Tyskland igen. Vi har allerede solgt halvdelen af pladserne," udtaler Grethe Bjerre, formand for DGI Østjylland Krolf.

Krolftur kombineret med udflugter og hygge

Turen finder sted fra 10.-17. juli 2018 og konceptet er det samme som sidste gang.

"Vi skal ned og spille krolf på den sjove og udfordrende krolfbane i forbindelse med Hotel Prinz-Luitpold-Bad, og vi skal på udflugter, hygge os og have det dejligt sammen på det flotte hotel. Dem, der har lyst, kan deltage i 'De tyske krolfmesterskaber'. Måske der er nogen, der skal have revanche fra sidste gang?," fortæller Grethe Bjerre.

Som i 2016 foregår turen med bus - denne gang med De Graa Busser som medarrangør. Der er afgang fra spidsen af Djursland med opsamling langs motorvejen ned gennem Jylland.

Der arrangeres overnatning på såvel nedturen som hjemturen på hotel med aftensmad og morgenmad, så alle deltagere får en ordentlig nattesøvn. Der mangler ikke noget, når DGI Krolf sætter sig i spidsen som rejsearrangør.

Masser af mulighed for afslapning - det hele skal ikke gå op i krolf

På hotellet i Bad Hindelang indkvarteres deltagerne på flotte værelser med udsigt ud over den smukke dal i de sydtyske alper.

"Der bliver arrangeret to udflugter og hotelchefen, Armin, har lovet, at han har en ny spændende tur i ærmet. På hotellet er der desuden wellness, udendørs og indendørs swimmingpool m.m., så der er masser af muligheder for afslapning. Det hele skal jo ikke gå op i krolf," påpeger Grethe Bjerre.

Praktisk om krolfturen til Sydtyskland

Prisen er 6.300 kr. pr. person (ved min. 50 deltagere). Der er tillæg på 950 kr., hvis man ønsker enkeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Bustur fra Jylland til Bad Hindelang og retur
 • Middag og overnatning + morgenmad på hotel på vej tur/retur
 • Ophold på Hotel Prinz-Luitpold-Bad – 5 dage inkl. halvpension
  • Solidt morgenmåltid
  • Suppe og brød til frokost
  • Kage til eftermiddagskaffen
  • 3-retters menu til aften
 • 2 udflugter arrangeret af hotellet
 • Tilbud om ekstra udflugt (ikke inkluderet i prisen)
 • Deltagelse i krolfturnering
  • Lørdag: De Åbne Tyske Mesterskaber
  • Søndag: Krolfturnering

Er du interesseret i at deltage?

Såfremt du vil deltage, er det vigtigt, at DGI får en uforpligtende tilmelding senest 1. oktober 2017. Dette af hensyn til den videre planlægning af turen.

Tilmeldingen sendes til Grethe Bjerre på bjerregrethe6@gmail.com ellt tlf. 6062 6689. Det er tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Efter 1. oktober 2017, når der er indikation på, om der er basis for at lave turen (men det ser indtil videre sådan ud), vil der blive udsendt nærmere information om turen, herunder betaling, praktiske oplysninger, opsamlingssteder m.m.