TRÆNERFOKUS: Træner hele livet

”En gang træner – altid træner”, siger et ordsprog. I denne artikel er der noget om snakken. Her fortæller vi tre menneskers historier, som tilsammen har 126 års erfaring, og for hvem det er at være træner er en livsstil.

Mød Poul Erling, Birgitte og Steen. Tilsammen har de 126 års trænererfaring. Foto: Colourbox/privat

En af de største drivkræfter for badmintontrænere er at gøre en forskel for andre mennesker. At hjælpe spillerne med at udvikle sig og vokse som mennesker med badmintonspillet i centrum - det bliver du som træner aldrig træt af. Derfor ordsproget: ”En gang træner – altid træner”.

I denne artikel er der noget om snakken. Her fortæller vi tre menneskers historier, for hvem det er at være træner er en livsstil. 

Passionen for badmintonspillet har de tre og alle, som er trænere, til fælles, men den enkelte træners tilgang, kompetencer og motivation for trænergerningen er meget forskellig. Og alsidigheden er en styrke.

Med denne artikel vil vi fortælle, at trænergerningen kan være en livslang gave, og at muligheden foreligger for alle, som vil gøre en forskel for andre mennesker - og sig selv.