Artikler

Det sunde bliver lidt sjovere med det sociale

Fodbold Fitness er længe blevet markedsført som sund, sjov og social træning. Ofte lægges der mest fokus på selve den sunde og sjove træning, men mange Fodbold Fitnesshold gør også noget helt særligt ud af det sociale aspekt, og det er med til at fastholde spillerne.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Sundhedsforskere står klar til at hjælpe med Fodbold Fitness

I forbindelse med Motionsfodboldens Dag den 9. juni 2018 er et særligt SDU-forskerkorps, der er specialister i sundhedseffekter omkring og organisering af fodboldtræning, klar til at hjælpe jer i gang med Fodbold Fitness.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Motionsfodbolden får sin helt egen dag

2018 bliver året, hvor der for alvor skal sættes fokus på, at fodboldtræning er en af verdens bedste motionsformer, og på Motionsfodboldens Dag den 9. juni kan I være med til at vise jeres motionsfodboldtilbud og klub frem på bedste vis.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Lektor: “De ender nærmest med at blive en familie omkring holdspillet”

Små turneringer med 3-mandshold, som dem idrætsforeningerne i Hovborg og Lindknud afholder for personer over 50 år, kan være et tilbud til dem, som ikke gider tage selv af sted i fitnesscentret. Det er især det sociale ved holdspillet, der kan trække nye til, lyder det fra lektor.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Fodbold kender ingen alder

Idrætsforeningerne i Hovborg og Lindknud nær Vejen har i et samarbejde haft stor succes med at arrangere indendørs fodbold for mænd over 50 år.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Kom med til Futsal-træning i Them GF

Smil, glæde og udvikling! Futsal indeholder mange forskellige ting - se med, når Nicki Christiansen er til træning med sine engagerede spillere i Them GF.

Fundet i: Fodbold > Futsal > Seneste nyt om Futsal

Træner: Futsal er jo ren glæde

Nicki Christiansen er bidt af futsal. Glæden hos spillerne og udviklingspotentialet er to af hovedårsagerne for futsal-træneren fra Them.

Fundet i: Fodbold > Futsal > Seneste nyt om Futsal

Vær klar til forandringerne

Vi skal forberede vores børn og unge på forandringer i deres liv, opfordrer Carsten Dohm, DGIs fodboldekspert.

Fundet i: Fodbold > Ekspertartikler om fodbold

Forebyg skader på skiferien

Træn op til skiferien. Den stiller nemlig store krav til din krop, så forberedende træning er din bedste forebyggelse af skader.

Fundet i: Fodbold > Artikler

Skiferier kan rumme alt, hvad familien drømmer om

På skiferien er alle komponenter til stede for en vellykket ferie, uanset om det er familien, vennerne eller det rolige par, der tager afsted. Livsstilsekspert Niels Folmann er selv ivrig skiløber.

Fundet i: Fodbold > Artikler
1/10