Søgeresultat for

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg Halvmarathon

Mærk et sus af kaneval på havnefronten Ugen efter Aalborg halvmarathon er der karneval, men du kan allerede under løbet på et sus af fest og farver på havnefronten. Vi får besøg af tre fantastiske grupper som sætter fut i stemningen. Sambaskole Poco Loco - Alkoholdets karnevalsvogn og Steltzen-Ar...

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Aalborg MTB Marathon

Ca. kl. 13–18, Plutonvej 20, Aalborg Gug er placeret på Tranders Bakken som er formet af istidens gletschere. Fra bakken har man udsigt over Indkiledalen, som er hævet havbund fra Stenalderhavet. Dalen afgrænses mod syd af Kongshøj bakken ved Visse og Lundby bakker ved Gistrup, som tilsammen dann...

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Haervejsloebet

There are a total of six routes , starting in the south and moving north to Viborg. In 2017 DGI Hærvejsløbet is held for the fifth time. Hence, all participants will receive an anniversary medal in Viborg.

Fundet i: Haervejsloebet

MTB Festival Søhøjlandet

MTB Festival Søhøjlandet hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af erfaring, alder og geografi. Vi samler de danske MTB'ere.

Fundet i: MTB Festival Søhøjlandet

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

SMARTsport

Fundet i: SMARTsport

Medieløbet - 9. september 2017

Medieløbet køres den 9. september 2017 på Sjælland med mere end 1.000 deltagere. Det er muligt for hele familien og cykle med på en af de fire ruter.

Fundet i: Medieløbet - 9. september 2017

Skole DM i skydning

Fundet i: Skole DM i skydning
1/1124