Søgeresultat for

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Aalborg Halvmarathon

Update på Corona-situationen Vi er fuldt ud klar over, at I er mange som venter på besked om, hvad der sker med Aalborg Halvmarathon 2020. Lige nu er vi i tæt dialog med samarbejdspartnere og myndigheder om mulighederne – og forventer at komme med en afgørelse inden 3. april. Vi er blevet certificer

Fundet i: Aalborg Halvmarathon

Aalborg MTB Marathon

Aalborg MTB Marathon 2020 er aflyst På baggrund af myndighedernes skærpede anbefalinger vedr. COVID-19, har vi valgt at aflyse Aalborg MTB Marathon 2020. Alle tilmeldte får tilbagebetalt fuldt deltagergebyr, dog minus onlinegebyr. Hvis der er betalt med kreditkort, vil betalingen føres tilbage til d

Fundet i: Aalborg MTB Marathon

Hærvejsløbet

Deltag i Danmarks bedste og største motionscykelløb

Fundet i: Hærvejsløbet

Skole DM i skydning

Skole DM i skydning er en turnering for hele klassen. Det er en sjov, anderledes og udfordrende idræt, hvor du lærer at arbejde med koncentration, udholdenhed og balance. Alle landets 5. klasser kan deltage.

Fundet i: Skole DM i skydning

DGI Årsberetning 2016

, som er gennemført af lektor Karsten Østerlund, CISC på Syddansk Universitet. I undersøgelsen vender SdU tilbage og spørger de foreninger, der var med i DM i 2011-12 og 2012-13. Rapporten tegner et billede af, at når foreninger igangsætter foreningsudvikling, så oplever de ofte en stigende lyst til

Fundet i: DGI Årsberetning 2016

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 29, 2019? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1st January 2019.

Fundet i: Haervejsloebet

MTB Festival

MTB Festival hylder oplevelsen, glæden og legen ved mountainbike på tværs af erfaring, alder og geografi. Vi samler de danske MTB'ere.

Fundet i: MTB Festival

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning
1/1309