Søgeresultat for

National Danish Performance Team

National Danish Performance Team - sport for all, sport for life, sport for fun. Workshops and shows in more than 60 countries all over the World.

Fundet i: National Danish Performance Team

Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Før du må skyde med dit eget våben, skal det registreres i Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV). Her finder du den information, du behøver.

Fundet i: Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV)

Move For Life

Move For Life giver dig mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter i weekenden den 22.-23. september 2018 på Frederiks Allé i hjertet af Aarhus. Kig forbi med dine venner eller din familie til en fed, udfordrende og aktiv oplevelse.

Fundet i: Move For Life

Skole DM i skydning

Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november af den lokale skytteforening. De bedste hold fra regionen går videre til en landsdelsfinale, hvor de bedste igen går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af november.

Fundet i: Skole DM i skydning

Haervejsloebet

Are you going to Denmark’s biggest cycling experience Saturday, June 29, 2019? Registration is open Save money SAVE 200 DKK on registration fee if you sign up for one of the three longest distances on the road or MTB, respectively, before 1 January 2019.

Fundet i: Haervejsloebet

DGI Tidtagning

Med DGI Tidtagning får I som løbsarrangør styr på tiderne og højner kvaliteten til løbsdeltagerne. DGI hjælper til med alt det tekniske og praktiske.

Fundet i: DGI Tidtagning

DGI Årsberetning 2017

DGI's Årsberetning 2017

Fundet i: DGI Årsberetning 2017

Landsstævner gennem tiden

Det startede med at være for nogle få skytter, der øvede skydning. I dag er et landsstævne en idrætsfestival med flere tusinde deltagere - hvor alle kan være med, og hvor der er noget for en hver smag. Følg udviklingen af landstævner gennem tiden her på sitet - helt tilbage fra det første stævne i 1

Fundet i: Landsstævner gennem tiden

DGI Årsberetning 2018

DGI's Årsberetning 2018

Fundet i: DGI Årsberetning 2018

Frederiksværk Stålmand

Tilmeldingen til Frederiksværk Stålmand 2019 er åben.

Fundet i: Frederiksværk Stålmand
1/1287