Esport i DGI

Spil dig til sejr, smil og gode oplevelser i et fedt fællesskab med DGI Esport. Her kan du udvikle dig med andre spillere og dygtige trænere i din forening.

Synes du, esport er fedt? Så er du langt fra alene!
Heldigvis tilbyder flere og flere foreninger i DGI dig og andre spillere udfordring, sundhed og fællesskab med esport.

Find en forening og få positive oplevelser foran skærmen. Du kan også deltage i vores udfordrende turneringer, hvor du møder andre dygtige spillere og kan forbedre dig både individuelt og sammen med dit hold. Læs mere om DGI-Ligaen, som er en del af youSee eSportligaen.

Hvis du er træner – eller drømmer om at blive det – så tag også et kig på vores kurser og uddannelser. Vi giver dig inspiration, kvalitet og udvikling, uanset hvilket niveau du er på.

Vi ses!

DGI Esport arbejder målrettet med at udvikle esport i Danmark og hjælper foreninger og ildsjæle i gang med at tilbyde esportsaktiviteter til en bred målgruppe af udøvere. Sammen med eksperter og foreninger udvikler vi uddannelser, kurser og koncepter med det formål at skabe endnu dygtigere trænere og spillere og gøre esport til en integreret del af foreningslivet.

Vi tror på, at esport danner ramme om stærke fællesskaber og store oplevelser og sætter fokus på at skabe trygge, udviklende og motiverende esportsmiljøer, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau.