Kurser og uddannelser inden for rytmisk gymnastik

Har du brug for idéer til din undervisning eller for at finpudse bestemte teknikker som instruktør i rytmisk gymnastik?

Så har DGI masser af kurser og uddannelser for dig.

Hvert år udbyder vi en lang række kurser og uddannelser, der inspirerer og udvikler dig som instruktør i rytmisk gymnastik.

Hvad enten du underviser børne- eller voksenhold, har vi kurser og uddannelser for dig - ligesom du kan finde kurser med fokus på bestemte teknikker og håndredskaber.

Se vores tilbud nedenfor og find det kursus eller den uddannelse, der passer til dig.

Rytmekursus 6-9 år og Rytmekursus 10-14 år

Skal du skabe gode oplevelser med rytmisk gymnastik i din forening? Og er en af dine vigtigste opgave at give børnene lyst til at komme igen og igen på rytmeholdet?

Tag med på et af vores 2 helt nyudviklede rytmekurser målrettet børn mellem 6-9 år og 10-14 år. På kurserne får du nye kompetencer, så du som instruktør kan inspirere og udvikle gymnasterne, give dem glæden ved rytmegymnastik og skabe de bedste oplevelser.

Kom hele vejen rundt om den fede rytmetræning på blot én dag - med et kursus, der blandt andet kommer træningsopbygning, rytme gennem leg, opvarmning, serie og koreografi og rollen som instruktør.

  • Rytmekursus 6-9 år: For dig, der har hold i aldersgruppen 6-9 år, hvor rytme/serier indgår.
  • Rytmekursus 10-14 år: For dig, der har hold i 10-14/junior målgruppen og gerne vil udvikle dine gymnaster indenfor for rytmegymnastikken.

Begge kurser varer 7 timer + pauser.