Trailløb i Nordjylland

Tag hele familien med ud og oplev naturen og den friske vind i ansigtet - også når efterårsregnen falder eller sneen dækker landskabet.

Her løber vi i 2018 - tag med!

7. januar 
DGI Trailløb Nytårskur ved Kokkedal Slot
ROFL Runners

20. januar
DGI Trailløb STI 100, Blokhus
PGU Runners

11. februar 
Rebild Bakker

Støvring Løbeklub

3. marts
Hammer Bakker Trail

Hammer Bakker Runners

2. april
Forest 2 the Bay

PGU Runners

Tilmelding til de enkelte løb på linket - nap et enkelt, eller dem alle.

I løbet af vintersæsonen arrangerer vi, i samarbejde med lokale løbeklubber, en række trailløb. Løbene er velegnede både for motionister, børn og konkurrenceløbere der vil holde formen ved lige hen over vinteren - få en fælles oplevelse i naturen med et anderledes motionsløb, hvor den lige landevej erstattes med naturoplevelser. Der er løb med forskellige distancer, så alle kan være med - fra 5 km til halvmaraton. Detaljerne om det enkelte løb er klar en måned før løbsdato, og findes på de aktuelle link i den grå boks.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er 2-3 dage før afvikling efter "først til mølle" princippet, da vi på enkelte løb har sat maks. deltagerantal på af hensyn til lokale tilladelser. Du skal tilmelde dig som enkeltperson – ingen samlet tilmelding. 

Omklædning

Som udgangspunkt møder du omklæd i løbetøj. Vi er tæt på naturen og kan derfor ikke garantere at der er omklædningsfaciliteter i nærheden. Husk en tør skiftetrøje/jakke når du kommer i mål.