Kano, Kajak og SUP i DGI

Det giver både ro og en stærk krop at padle i kano eller ro i kajak. Og her på siderne finder du alt, hvad du har brug for, når du skal igang - eller hvis du vil blive en endnu bedre roer eller instruktør.

Havkajak, turkajak, crossover og kano. Roning hitter, uanset hvad du sidder i, og de danske farvande, fjorde og åløb vrimler med de små både. 

DGI Kano & kajak har mange års erfaring med at give gode oplevelser i det våde element, og søger du tips til et godt træningsprogram i kano eller kajak, er du kommet til det rette sted. Leder du efter de bedste events på vandet? Så kan vi også hjælpe dig. Og vil du uddanne dig som instruktør, er vores kurser og uddannelser oplagte at udforske.

Vores eksperter og konsulenter i kano og kajak udvikler hele tiden nye aktiviteter, der både favner kano- og kajaklivets helt grundlæggende indhold og de trends inden for sporten. Måske vil du med på sælsafari? Deltage i Limfjords Challenge? Eller med på en aftentur på Kongeåen? Gå på opdagelse i vores tilbud, og find lige det, der passer dig.

Find en kano, kajak eller SUP klub tæt på dig

DGI Kano, Kajak og SUP har mange roklubber rundt i hele landet - flere end 100 foreninger med 11.000 aktive medlemmer - og der er altid plads til flere. Her finder du både fællesskab og dygtige mennesker at dele livet på vandet med, så find en roklub nær dig, og gå igang.

Bliv bedre i kano, kajak eller SUP

DGI Kano, Kajak og SUP har stribevis af kurser inden for roning. Alt fra intro-kurser til nørdede kurser i avanceret teknik og udstyr, og du kan finde dit næste kajak- eller kanokursus her.