DGI Østjylland

DGI Østjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI. Vi dækker Samsø, Odder, Skanderborg, Aarhus, Favrskov, Randers, Syddjurs og Norddjurs Kommune. 195.168 idrætsudøvere er medlem af DGI Østjylland gennem 674 idrætsforeninger-/klubber og skytteforeninger pr. 31. december 2015.

Hvad vil vi?

Vores mål er, at få så mange østjyder som muligt til at dyrke idræt - helst i forening. Vi tror nemlig på, at du bliver stærkere af at dyrke idræt i et fællesskab, og sammen med vores mange medlemsforeninger og frivillige gør vi en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

Hvad kan vi?

DGI er Danmarks førende organisation inden for motion og breddeidræt. Derfor spænder vores aktiviteter over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning over tennis og fitness til håndbold og petanque. Vi rummer det hele. Vores kerneaktiviteter er uddannelse af idrætsledere, trænere og instruktører, forenings-, aktivitets- og facilitetsudvikling, afholdelse af idrætsskoler og idrætslejre samt stævner, turneringer, events og meget mere - både tværgående og inden for de forskellige idrætter.

Hvordan er vi organiseret?

I DGI Østjylland er det bestyrelsen samt en række aktivitetsudvalg med frivillige ledere, der sammen med medarbejderne udvikler og arrangerer aktiviteter og forskellige tiltag inden for en lang række idrætsgrene, tværgående initiativer og projekter.

Vi er omtrent 35 engagerede medarbejdere i DGI Østjylland. Hver medarbejder er specialiseret inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde, og vi sidder altid klar til at hjælpe jeres forening.

Flemming Poulsen, direktør