Nomineret til Årets Idrætsforening: Holsted Ungdoms- og Gymnastik Forening

Det er blevet tid til at præsentere de tre nominerede til Årets Idrætsforening 2023 i DGI Sydvest. Her kan du møde Holsted Ungdoms- og Gymnastik Forening

Hvem er Holsted Ungdoms- og Gymnastik Forening?

HUGFs formål er at fremme det frie, folkelige ungdomsarbejde, styrke kammeratskabet og belyse de problemer, der har ungdommens fælles interesse. I HUGF værner de meget om de frivillige, så de føler, at de er en del af noget større. 

Følgende idrætsgrene er pt. repræsenteret i HUGF: gymnastik, svømning, bordtennis, badminton, idræts om dagen, parasport, yoga, jumping fitness og E-sport.

Indsatser i 2022 hos Holsted Ungdoms- og Gymnastik Forening:

HUGF er en forening, der favner bredt. De har alt fra forældre/barn gymnastik til parasport og Idræt om dagen for seniorer.

  • Inden for de sidste to år har HUGF startet tre nye sportsgrene: spinning, jump og E-sport.
  • HUGF har i 2022 fået to frivilligkoordinatorer, som skal sørge for at lave tiltag for de frivillige i foreningen, så de får et styrket sammenhold. Derudover skal de hjælpe med at finde nye frivillige til holdene. Frivillighedskoordinatorerne har bl.a. afholdt en nytårstaffel for de frivillige, hvor de blev serveret bobler, lækker mad og lavet samarbejdsleje for fællesskabet.
  • HUGF har oprettet et event, de kalder for: Åben hal. Her kan alle i området komme og dyrke en masse forskellige aktiviteter. De har bl.a. lavet redskabsbaner for børn, indoor cykling, jump, E-sport, badminton og rope-skipping. Alle kan komme og se, hvad HUGF tilbyder af aktiviteter.
  • HUGF har oprettet et event, de kalder for: Bubble jump. Her jumpes der en times tid, og så slutter de af med et glas bobler og hygge.
  • HUGF har lavet et samarbejde med Højmarksskolen og DGI om konceptet: trænespiren, som går ud på, at få de unge fra skolen i praktik ude i foreningen, så de kan blive inspireret til at blive hjælpetræner eller få interesse for andre opgaver, der hører sig til en forening. 
  • Sidst men ikke mindst har HUGF indgået et samarbejde med flere foreninger og på tværs af sognegrænser, hvor de har ansat en foreningskoordinator. Hun skal biddrage til at udvikle foreningerne og skabe mere liv og glæde i hallerne til gavn for alle medlemmerne og byens borgere. 


Hvordan kan du stemme på Holsted Ungdoms- og Gymnastik Forening som årets idrætsforening?

Afstemningen foregår via Facebook på DGI Sydvests Facebook-side, og alle kan aflægge én stemme. Afstemningen åbner torsdag d. 13/4 2022 kl. 12.00 og lukker mandag d. 24/4 2022 kl. 12.00.

Vinderen bliver offentliggjort på årsmødet d. 25/4 2022.