Spring For Livet

Næste Spring for Livet motionsdag er på Frederiksberg
torsdag d. 21. februar 2019 kl. 09:30-14:30 i Kedelhallen.
Deltagerne får gratis morgenkaffe med en bid brød, lækker frokost og mulighed for at deltage i en masse sjove aktiviteter.

Programmet for Spring for Livet dagen FRB kommer her på siden primo februar 2019

Hvad er Spring for Livet?

Spring For Livet giver dig mulighed for at mødes med andre aktive seniorer på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet. Det sker via åbne træninger i foreninger, aktivitetscentre og meget mere. Desuden afholdes der en gang årligt i henholdsvis København og på Frederiksberg senioridrætsdage - de såkaldte Spring for Livet dage. 

Åbne træninger - din indgang til et aktivt liv

Vil du i gang med motion eller finde en ny idræt, så besøg vores Facebookside, hvor vi løbende giver dig åbne træningstilbud, nyheder om senioridræt og meget mere. Vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra vandreture, floorball og gymnastik til styrketræning, yoga og bordtennis.

Du kan desuden besøge www.aktivtaeldreliv.dk eller www.sundhed.kk.dk, hvor du kan få et samlet overblik over de mange motionstilbud der er i København.

Kom til:

Spring for Livet FRB

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 09:30-14:30 - Kedelhallen

Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg


Hvert år afholder DGI Storkøbenhavn, lokale idrætsforeninger og en lang række organisationer Spring for Livet motionsdag i København i september og på Frederiksberg i februar. Fomålet med dagene er, at du får sjove og gode oplevelser med idræt og motion, og at du møder en masse andre ligesindede. 

Programmet vil være sammensat så alle kan være med, og så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv, hvor mange aktiviteter du vil deltage i, og det kræver ingen forhåndstilmelding. De ting du kan prøve kunne f.eks. være:

  • Floorball
  • Yoga
  • Linedance
  • Gymnastik
  • Krolf 
  • Selvforsvar
  • Og meget mere...

Arrangører: DGI, Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur N, Ældresagen København, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

Bliv en del af Spring For Livet

Har du eller din forening lyst til at bidrage til at få flere seniorer i København til at blive aktive? Eller vil du deltage i Spring For Livet med en aktivitet, er du meget velkommen til kontakte Hanna Christensen fra DGI på Hanna.Christensen@dgi.dk. Det samme gælder, hvis du repræsenterer en organisation, der ønsker at indgå i partnerskabet omkring Spring For Livet.