Spring For Livet

Flere seniorer skal dyrke idræt i København. Spring for Livet giver dig åbne træninger og aktiviteter i København, som du kan deltage i - alene og sammen med andre. Desuden giver Spring for Livet dig årligt mulighed for at deltage i Spring for Livet motionsdagen.

Deltag i Spring For Livets årlige motionsdag, torsdag 13. september i Nørrebrohallen, hvor hallerne fyldes med en lang række idrætsaktiviteter. Derudover vil der være gratis morgenmad, frokost og underholdende indslag om årets tema, hjernen.  

Spring For Livet giver dig mulighed for at mødes med andre aktive seniorer på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet. Det sker via åbne træninger i foreninger, aktivitetscentre og meget mere. Desuden afholder DGI i samarbejde med en lang række organisationer årets store senioridrætsdag - Spring for Livet motionsdagen.

Åbne træninger - din indgang til et aktivt liv

Vil du i gang med motion eller finde en ny idræt, så besøg vores Facebookside, hvor vi løbende giver dig åbne træningstilbud, nyheder om senioridræt og meget mere. Vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra vandreture, floorball og gymnastik til styrketræning, yoga og bordtennis.

Du kan desuden besøge www.aktivtaeldreliv.dk eller www.sundhed.kk.dk, hvor du kan få et samlet overblik over de mange motionstilbud der er i København.

Spring For Livet Idrætsdagen, torsdag d. 13. september 2018

Hvert år afholder DGI og en lang række organisationer Spring for Livet idrætsdagen, der skal give dig og hundredvis af andre aktive seniorer inspiration og aktivitet dagen igennem. Målet med dagen er, at du får gode og alsidige oplevelser med idræt og motion, og at du møder en masse aktive ligesindede. Programmet vil være sammensat så alle kan være med, og så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv hvor mange aktiviteter, du vil deltage i, og det kræver ingen forhåndstilmelding. Du kan bl.a. prøve:

  • Floorball
  • Yoga
  • Linedance
  • Gymnastik
  • Krolf 
  • Selvforsvar
  • Og meget mere...

Arrangører: DGI, Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur N, Ældresagen København og Københavns Kommune.

Bliv en del af Spring For Livet

Har du eller din forening lyst til at bidrage til at få flere seniorer i København til at blive aktive? Eller vil du deltage i Spring For Livet med en aktivitet, er du meget velkommen til kontakte Hanna Christensen fra DGI på Hanna.Christensen@dgi.dk. Det samme gælder, hvis du repræsenterer en organisation, der ønsker at indgå i partnerskabet omkring Spring For Livet.