Spring For Livet

Kom til Spring for Livet motionsdag på Frederiksberg

Spring for Livet dagen Frederiksberg

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 09:30-14:30 - Kedelhallen

Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg


Tilmelding er ikke nødvendig - Bare mød op

Deltagerne får morgenkaffe med en bid brød, lækker frokost og mulighed for at deltage i en masse sjove aktiviteter. Det koster ikke noget at deltage.

Aktiviteter:
Turbo Folkedans
Gang
Stepbænk og Bodytoning
Kinesisk Gymnastik
TaiChi / QiGong
Bowls
Floorball
Gymnastik og dans
Bordtennis
Gotvedgymnastik
Gang med Grøn Puls
Gymnastik og frie øvelser på gulv
FysioPilates
Stolegymnastik
Indendørs-petanque
Sport Stacking
Me-Mover

Få flere informationer på vores facebook-begivenhedhttps://www.facebook.com/events/2162816360626213

Hvad er Spring for Livet?

Spring For Livet giver dig mulighed for at mødes med andre aktive seniorer på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet. Det sker via åbne træninger i foreninger, aktivitetscentre og meget mere. Desuden afholdes der en gang årligt i henholdsvis København og på Frederiksberg motionsdage - de såkaldte Spring for Livet dage. 

Åbne træninger - din indgang til et aktivt liv

Vil du i gang med motion eller finde en ny idræt, så besøg vores Facebookside, hvor vi løbende giver dig åbne træningstilbud, nyheder om senioridræt og meget mere. Vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra vandreture, floorball og gymnastik til styrketræning, yoga og bordtennis.

Du kan desuden besøge www.aktivtaeldreliv.dk eller www.sundhed.kk.dk, hvor du kan få et samlet overblik over de mange motionstilbud der er i København.

Spring for Livet dagene

Hvert år afholder DGI Storkøbenhavn, lokale idrætsforeninger og en lang række organisationer Spring for Livet motionsdag i København i september og på Frederiksberg i februar. Fomålet med dagene er, at du får sjove og gode oplevelser med idræt og motion, og at du møder en masse andre ligesindede. Måske har en af foreningerne et tilbud, du kan blive rigtig glad for.

Programmet vil være sammensat så alle kan være med, og så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv, hvor mange aktiviteter du vil deltage i, og det kræver ingen forhåndstilmelding. 

Arrangører: DGI, Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur N, Ældresagen København, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

Bliv en del af Spring For Livet

Har du eller din forening lyst til at bidrage til at få flere seniorer i København til at blive aktive? Eller vil du deltage i Spring For Livet med en aktivitet, er du meget velkommen til kontakte Lone Brink Rasmussen fra DGI Storkøbenhavn på Lone.Brink.Rasmussen@dgi.dk. Det samme gælder, hvis du repræsenterer en organisation, der ønsker at indgå i partnerskabet omkring Spring For Livet.