Spring for Livet-ugen

Hvad er Spring for Livet?

De nuværende omstændigheder har fået Spring for Livet til at tænke i kreative baner. Vi skal passe på hinanden, men vi skal også ud og bevæge os, møde hinanden og mærke sammenholdet gennem motion.

Derfor har du i årets Spring for Livet København mulighed for både at deltage i åbne træninger i en masse lokale foreninger i hele byen, og du kan tænde for din computer og deltage i aktiviteter, fællessang og andre arrangementer hjemme fra stuen via vores virtuelle Spring for livet-dage.

Det sker alt sammen mandag til fredag i uge 48 (d. 23.-27.november). Både vi i DGI, vores samarbejdspartnere og vores mange foreninger glæder sig til at byde jer velkomne!

Spring for LivetSpring for Livet

Hvad kan du opleve? 

De åbne træninger afholdes af byens foreninger, og de ligger i klubbens normale træningstimer. Du kommer derfor både til at møde dem, som allerede er medlem, og dem som har grebet muligheden for at komme ud at bevæge sig sammen med andre. Vi arbejder i øjeblikket hårdt på at få en masse af byens foreninger til at afvikle sikre og hyggelige åbne træninger. Du kan følge med her på siden, hvor vi løbende lukker op for tilmeldinger.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig de åbne træninger, du gerne vil deltage i. Dette er for at sikre, at vi kan overholde myndighedernes anbefalinger, og fordi der er begrænsede antal pladser

De virtuelle Spring for livet-dage foregår på Spring for Livets Facebook-side. Her vil der være Live-udsendelser mandag, onsdag og fredag i uge 48. Udsendelsen er offentlig, så du kan sagtens se med, selvom du ikke er på Facebook.

Vi vil offentliggøre programmet for aktiviteter og link til udsendelsen her på siden, så du kan planlægge, hvad du vil være med til.

OBS: DGI tager forbehold for, at ændringer af restriktioner ift. covid-19 kan medføre aflysning af arrangementet.

Tilmeld dig!

Herunder kan du se, hvilke åbne træninger du kan tilmelde dig i uge 48. Vi begynder at offentliggøre træninger efter den 15. oktober!