Spring For Livet

Hvad er Spring for Livet?

Spring For Livet giver dig mulighed for at mødes med andre aktive seniorer på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet. Det sker via åbne træninger i foreninger, aktivitetscentre og meget mere. Desuden afholdes der en gang årligt i henholdsvis København og på Frederiksberg motionsdage - de såkaldte Spring for Livet dage. Spring for Livet er et samarbejde mellem en lang række aktører herunder DGI Storkøbenhavn og kommunerne København og Frederiksberg. 

Næste Spring for livet motionsdag:
Spring for Livet København
30. november 2020
kl. 9.30-14.30 i 
Nørrebro Hallen
Nørrebrogade 208, 2200 København N

Grundet den nuværende situation har vi valgt at fremrykke Spring for Livet København til slutningen af november. Vi følger løbende myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. Covid19 og opdaterer her på hjemmesiden og på vores facebook: Spring for Livet, hvis der skulle ske ændringer. 

Spring for Livet dagen KBHSpring for Livet dagen KBH

Åbne træninger - din indgang til et aktivt liv

Vil du i gang med motion eller finde en ny idræt, så besøg vores Facebookside, hvor vi løbende giver dig åbne træningstilbud, nyheder om senioridræt og meget mere. Vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra vandreture, floorball og gymnastik til styrketræning, yoga og bordtennis.

Du kan desuden besøge 
www.aktivtaeldreliv.dk eller 
www.sundhed.kk.dk, hvor du kan få et samlet overblik over de mange motionstilbud der er i København.

Spring for Livet dagen KBHSpring for Livet dagen KBH

Spring for Livet dagene

Hvert år afholder DGI Storkøbenhavn, lokale idrætsforeninger og en lang række organisationer to Spring for Livet motionsdage. Med Københavns Kommune i september og med Frederiksberg Kommune i februar. Fomålet med dagene er, at du får sjove og gode oplevelser med idræt og motion, og at du møder en masse andre ligesindede. Og måske har en af foreningerne et tilbud, du kan blive rigtig glad for?

Programmet vil være sammensat så alle kan være med, og så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv, hvor mange aktiviteter du vil deltage i, og det kræver ingen forhåndstilmelding. 

Spring for Livet dagen KBHSpring for Livet dagen KBH

Se fotos fra Spring for Livet dagen FRB 21. feb. 2019 her

Samarbejdspartnere er: Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur N, Ældresagen København, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

Spring for Livet dagen KBHSpring for Livet dagen KBH

Bliv en del af Spring For Livet

Har du eller din forening lyst til at bidrage til at få flere seniorer i København til at blive aktive? Eller vil du deltage i Spring For Livet med en aktivitet, er du meget velkommen til kontakte Lone Brink Rasmussen fra DGI Storkøbenhavn på Lone.Brink.Rasmussen@dgi.dk. Det samme gælder, hvis du repræsenterer en organisation, der ønsker at indgå i partnerskabet omkring Spring For Livet.