Spring for Livet-ugen

Hvad er Spring for Livet?

De nuværende omstændigheder har fået Spring for Livet til at tænke i kreative baner. Vi skal passe på hinanden, men vi skal også ud og bevæge os, møde hinanden og mærke sammenholdet gennem motion.

Derfor har du i årets Spring for Livet København mulighed for at vælge mellem åbent hus-arrangementer i en masse lokale foreninger i hele byen – og helt sikkert ét tæt på dig. Dette er i stedet for ét stort arrangement i Nørrebrohallen, og det sker alt sammen i uge 48. Vores mange foreninger i byen glæder sig til at byde jer velkomne!

Spring for LivetSpring for Livet

Hvad kan du opleve? 

Åbent hus-arrangementerne afholdes af byens foreninger, og de kommer til at indeholde forskellige idrætsgrene og aktiviteter, der som varer udgangspunkt 2-3 timer. Om det er yoga, gåfodbold, gymnastik eller dans, så får du prøvet nogle sjove og hyggelige aktiviteter på en god, sikker måde. Til sidst vil der være en social del, som du kan se mere om, når du tilmelder dig. Du får også en gavepose med blandet godt, f.eks. læsestof, materialeprøver og rabatkoder til sjove oplevelser.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig de åbent hus-arrangementer, du gerne vil deltage i. Dette er for at sikre, at vi kan overholde myndighedernes anbefalinger, og fordi der er begrænsede pladser.

Tilmeld dig!

Herunder kan du se, hvilke Spring for Livet-oplevelser du kan tilmelde dig i uge 48. 

Du kan også få løbende opdateringer om, hvad der kommer til at ske i uge 48 i netop din bydel, på Facebook-siden for Spring for Livet.