Spring for Livet

Velkommen til Spring for Livet 2021 - København

Sæt et KÆMPE kryds i kalenderen den 9. september, hvor vi igen kan bruge Nørrebrohallen til Spring for Livet, København.

På grund af de fortsatte coronarestriktioner bliver Spring for Livet København ikke, som det plejer. Men vi lover, at vi gør alt hvad vi kan, for at I kan møde de lokale foreninger, deltage i spændende aktiviteter og være en del af fællesskabet på en sikker og tryg måde.

1. februar gik vi i luften med en helt ny hjemmeside, hvor vi samler alle træninger, temaer, tilmelding til foredrag og aktiviteter m.m. Det er også her, at I finder den nyeste information om Spring for Livet, København. 

Du finder os fremover på www.springforlivet.dk!

Du kan desuden følge med på Spring for Livets Facebook-side.

Find en forening

Nåede du ikke en åben træning i efteråret, eller søger du en aktivitet eller et fællesskab at blive en del af, har vi oprettet en oversigt over de mange foreninger, du kan melde dig ind i.

Du finder foreningsoversigten her

Hvad er Spring for Livet?

Vi er Københavns og Frederiksbergs største senior-motionsarrangement, som under normale omstændigheder afvikles på én stor halvårlig aktivitetsdag. 

På grund af de nuværende coronarestriktioner måtte arrangementet i København 2020 ændre format til en blanding mellem åbne træninger i de lokale foreninger og online-aktiviteter på Facebook, mens Spring for Livet Frederiksberg udelukkende blev et digitalt projekt. Nu arbejder vi frem mod igen at kunne åbne dørene til en fysisk event, når Spring for Livet København finder sted i 2021.  

Fælles for begge bydele er vores store fokus på lokale fællesskaber, nærvær og aktiviteter, der skaber glæde hos deltagerne. Byens seniorer har i Spring for Livet en indgang til de mange foreninger i deres lokalområde, og de får inspiration til et godt og sundt seniorliv via vores mange dygtige samarbejdspartnere.

OBS: DGI tager forbehold for, at ændringer af restriktioner ift. covid-19 kan medføre aflysning af arrangementet.

Spring for LivetSpring for Livet