Tag Foreningstesten

Har du lyst til at kortlægge udviklingspotentialet i din forening? Foreningstesten giver dig og din bestyrelse et konkret billede af mulighederne.

Foreningstesten giver dig og din forening et indblik i mulighederne for at udvikle jeres forening. Ved at besvare en række enkle spørgsmål kan du og din bestyrelse eller udvalg få et indblik i mulighederne for at udvikle jeres forening. Svarene kortlægger jeres styrker og svagheder, og I får en kvalificeret tilbagemelding på, hvor I med fordel kan lægge jeres energi. Desuden får I et godt grundlag for at tale om foreningens fremtid og udvikling.  

Kom godt i gang

Du begynder med at vælge den test, du gerne vil anvende, hvorefter du inviterer de deltagere, du gerne vil have til at udfylde testen sammen med dig. Når du har indtastet deres e-mailadresse, modtager de en e-mail med en invitation og et link til testen.

Sådan får du resultatet

Når alle deltagere har udfyldt testen, modtager du som arrangør et link til resultatet. Du kan også løbende følge udviklingen og eventuelt lukke testen på et tidspunkt, hvis du får behov for det.   

God fornøjelse!